What If She's An Angel (?) Yup, She's An Angel :)

There's a man standing on the corner
With a sign sayin "will work for food"
You know the man
You see him every morning
The one you never give your money to
You can sit there with your window rolled up
Wondering when the lights going to turn green
Never knowing what a couple more bucks
In his pocket might mean

What if he's an angel sent here from heaven
And he's making certain that you're doing your best
To take the time to help one another
Brother are you going to pass that test
You can go on with your day to day
Trying to forget what you saw in his face
Knowing deep down it could have been his saving grace
What if he's an angel



There's a man
And there's a woman
Living right above you in apartment G
There's alot of noise coming through the ceiling
And it don't sound like harmony
You can sit there with your TV turned up
While the words and his anger fly
Come tomorrow when you see her with her shades on
Can you look her in the eye

What if she's an angel sent here from heaven
And she's making certain that you're doing your best
To take the time to help one another
Brother are you going to pass that test
You can go on with your day to day
Trying to forget what you saw in her face
Knowing deep down it could have been her saving grace
What if she's an angel

A little girl on daddy's lap
Hiding her disease with a baseball cap
You can turn the channel
Most people do
But what if you were sitting in her daddy's shoes

Maybe she's an angel
Sent here from Heaven
And she's making certain you're doing your best
To take the time to help one another
Brother are you going to pass that test
You can go on with your day to day
Trying to forget what you saw in her face
Knowing deep down it could have been her saving grace
What if she's an angel

Brad Paisley - What If She's An Angel)

Tau lagu ini pertama kali dari sahabat saya, si Tika, dalam bentuk lirik tanpa tau gimana lagu ini terdengar. Mencoba memahami bait-bait dalam lagu ini, daann aku suka sekali !! *tengkyuu buat Tika*.
Dari lagu ini, menghubung - hubungkan dengan kehidupan yang aku jalani saat itu. Memikirkan, merenung, *alay*. Kalo dipikir-pikir , aku itu tidak terlalu peka dengan keadaan sekitar, gyaa~~.
Bagaimana kalo kata - kata di bait lagu itu benar? Dan, mungkin aja, itu emang benar.

Orang-orang disekitar kita, orang-orang yang sering berinteraksi dengan kita, itu merupakan kandidat utama malaikat-malaikat yang dikirim oleh Tuhan. Bagaimana mereka bisa menguji kita dengan kebaikan dan kejelekannya.

Waktu dulu aku komentarin Tika soal lagu ini, aku bilang, 'Ehm sist, mungkin aja, tokoh antagonis di ceritaku itu seorang malaikat ya?'. Berkata demikian tanpa pikir panjang. Saat itu aku sedang galau, sebal dengan seorang teman yang tiba-tiba jadi 'tokoh antagonis' dalam kisahku, padahal sebenarnya, dia juga nggak salah apa-apa, keadaan yang membuatnya seperti itu *if you know what I mean*.

Beberapa minggu berlalu, aku berusaha menerima keadaan itu, predikat tokoh antagonis itu perlahan pergi darinya. Kemudian, ada satu momen yang membuatku tersadar, Tuhan sepertinya sudah menolong diriku, hhe. 'Menyelamatkan'ku dari seseorang, yang bahkan membuat temanku bahkan menjadi 'tokoh antagonis', ~~~.
Karena peristiwa ini, bukan hanya menghapus perannya sebagai sang 'tokoh antagonis', tapi membuatnya menjadi 'malaikat', 'malaikat' yang dikirim Tuhan untuk 'menyelamatkan'ku dari seseorang yang sepertinya berpribadian ganda, hha ;p.

Ntah apa yang dulu dipikirkan penulisnya, tapi, lagu ini keren! Kalo didengarkan mirip lagu - lagu kawak-country-gimana gitu :D.

#nowplaying Brad Paisley-What If She's An Angel
-iMa

sixbuble

Februari, 18. Surabaya.

It's about accepting what's not meant to be, to be more awesome!

No comments:

Post a Comment